yaarrdım yardıımm
Moderatör: Moderatör Ekibi
yaarrdım yardıımm
ya ben yamaç paraşütü yapmak çok istiyorum ama bu konu da hiç bir fikrim yok lütfen yardım edin bilgisi olan arkadaşlar benim ne yapmam gerekiyo yazarsaız çoooook sevinirim 
- akühavk_burak
- Ad Soyad: Burak Karademir
- Aldığı Beğeni: 0 / 0
- Pilot Menüsü:
- a_pilot
- Ad Soyad: Anıl Aktürk
- Pilot Menüsü:
sanırım 20 kişilik bi grup oluşturursanız ve çevrenizde bi yamaç paraşütü klübü varsa onların vasıtasıyla thk ndan gelip kurs verebilirler ama 2007 sezonu kapandı onu da belirteyim...yaklaşık bu kurs 10 gün sürer ve tüm gününüzü alır...ilk 3 gün civarı teorik bikaç gün yer çalışması daha sonrada ufak 50 m.lik tepelerden uçuşlarla başlar 100-150 m tepeden uçuşlarla toplam 7-10 sortide bu olay tamamlanır...tanıdığım thk pilotları var...seve seve yardımcı olacaklarına inanıyorum...irtibata geçmenizi sağlarım...iyi gunler...
- derebeyi2003
- Ad Soyad: Mehmet Çetinkaya
- Pilot Menüsü:
- engin
- Ad Soyad: Engin Özdemir
- Pilot Menüsü:
merhaba arkadaşım yazını okudum mutlaka orada bu sporla uğraşan birileri vardır ama sen önce bu spor hakkında tüm matti manevi bilgileri edin çünkü oldukça disiplin ister ben 4 seneyi aşkındır yamaçparaşütü ile uçmaktayım 28 senedirde havacılıkla uraşıyorum(maket.paraşüt vs) her neyse kendini tartmadan ve araştırmadan bu konuda yardım almadan kafana göre hareket etme iyi bir hoca bulmanı öneririm 3 günlük bir eğitimle hocanın konturolünde başlayabilirsin zaten eğitim aldığın hoca sana gereken bilgiyi vercektir thk.munda eğitim almak şansa kalmış uçmak güzeldir ama tehlikelidirde bu gerçeği asla unutma önce çok iyi bir eğitim almalısın hocan uçabilirlik onayını verdikten sonra karar senindir. samsunda olsaydınız ben size uçuş eğitiminde yardımcı olurdum(10 UÇUŞ KADAR)