Fenomen Air Sports 2024/1 P2 Başlangıç Pilot (P2) Kursu

Ticari veya ücretsiz eğitim/kurs ilanları, eğitim veren kurum ve şirket bilgileri, bu bölümde paylaşılabilir.

Moderatör: Moderatör Ekibi

Kullanıcı avatarı
SkyCamper
Ad Soyad: Mert kağan SARAÇ
:
50+ Club
Aldığı Beğeni: 0 / 0
Pilot Menüsü: 

Fenomen Air Sports 2024/1 P2 Başlangıç Pilot (P2) Kursu

Mesaj #1 gönderen SkyCamper » 11 ay 4 gün önce (06.01.2024, 10:08)

Selamlar Herkese :++:

27 Ocak tarihinde Pamukkale/Denizli lokasyonlu "P2 Başlangıç Kursu" açılacaktır.

Güvenlik ve kaliteden ödün vermeden bu güzel spora başlamak isteyen bütün pilot adaylarını Fenomen Ailesinin bir parçası olmaya davet ediyoruz. Eğitimlerimiz Türk Hava Kurumu ve FAI onaylı olup Kursu başarı ile bitiren kursiyerler Türkiye ve Yurt dışında geçerli olan P2 sertifikalarını almaya hak kazanacaktır.
Yıllardır yamaç paraşütü camiasına birçok pilot yetiştirmiş bu okulda; Eğitim, Bakım/Onarım ve Ekipman hizmeti verilmektedir.
Yeni başlayan/başlamayı düşünen birçok adayın kafasındaki soruları cevaplıyor, onlara güvenli ve keyifli bir eğitim ortamı sağlayıp mezuniyetlerinden sonrada hizmet verdiğimiz alanlarda teknik destek sağlıyoruz. Eğitimimiz başta Denizli, İzmir, Manisa ve merkezi çevre şehirlere konum olarak güzel bir imkan sunan Pamukkale'de icra edilecektir.2024 yılının ilk kursunda Bu güzel başlangıç için bizi Arayabilir, Whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Kurs Seviyesi: P2 Başlangıç
Kurs Yeri : Pamukkale/Denizli
Kurs Tarihi :27.01.2024
Öğretmenlerimiz
Abdullah YILDIZ
Samet KARAGÖZ