Fly Anatolıa Uçuş Okulu

Ticari veya ücretsiz eğitim/kurs ilanları, eğitim veren kurum ve şirket bilgileri, bu bölümde paylaşılabilir.

Moderatör: Moderatör Ekibi

Kullanıcı avatarı
simon
Ad Soyad: Sinan TARAKCI
:
Dealer
Aldığı Beğeni: 6 / 0
Pilot Menüsü: 

Fly Anatolıa Uçuş Okulu

Mesaj #1 gönderen simon » 1 yıl 3 ay önce (13.08.2023, 23:20)

Fly Anatolia’da, ‘Emniyet, Kalite, Performans’, birbirinden ayrılmaz önceliğimizdir. Bu üç ilke, aynı zamanda Fly Anatolia’nın havacılığa bakış felsefesidir.

Fly Anatolia Uçuş Okulu işte böyle bir gökyüzü tutkusunun ürünüdür

Türkiye’ye “Yamaç Paraşütü Uçuş Turu” kavramını kazandıran okul olan Fly Anatolia Uçuş Okulu; Pamukkale , Tekirdağ, Bolu , Adapazarı ve Fethiye’ye gerçekleştirdiği uçuş turları ile yüzlerce kişiye havacılığı sevdirmeyi başarmıştır.

İstanbul merkezli, ancak talep doğrultusunda Türkiye’nin her yerinde THK ve APPI lisanslı yamaç paraşütü eğitim kursları vermekteyiz. Ayrıca yamaç paraşütü sporunu bireysel olarak yapmaya zaman bulamayan gökyüzü meraklılarını İstanbul Çatalca , Tekirdağ, Adapazarı ve Fethiye başta olmak üzere Türkiye’nin birçok yerinde deneyimli pilotlarımız ile uçurmaktayız.

THK , APPI ve USHPA Lisanslı eğitmen ve tandem pilotlarından oluşan ekibimizle birlikte, her yıl yenilenen sertifikalı uçuş ekipmanlarıyla eğitim ve tandem uçuş faaliyetlerini yürütmekteyiz.

Gökyüzü sevdalılarını Fly Anatolia ailesine bekleriz.

Unutma, Cesaretin kadar özgürsün !

www.flyanatolia.com