Herkese selamlar ve güvenli keyifli uçuşlar.
P3 seviyesinde eğitimim var ve p4-p5 eğitimi almaya karar verdim. Artık ekipman almanın zor olduğu zamanlarda olduğumuz için hedeflerime yönelik bir kanat tercih etmek istiyorum,bu sebepten yardımınıza ihtiyacım var:) p4 ve p5 eğitimimden sonra fethiyeye yerleşmek ve orada mümkün olduğunca çok uçup deneyim kazanmak ve akrobasi hareketleri öğrenmek istiyorum(hemde çok istiyorum). Bu konuda deneyimli pilotlardan bana hem p4-p5 eğitiminde hemde sonrasında akro çalışmalarımda kullanabileceğim kanat marka ve model tavsiyeleri bekliyorum.
P4-P5 eğitiminde ve sonrasında basit akrobasi hareketleri çalışmaya izin verecek kanat önerisi?
Moderatör: Moderatör Ekibi
- emrebayram
- Ad Soyad: Emre Bayram
- Aldığı Beğeni: 0 / 0
- Pilot Menüsü:
- erenkılıc
- Ad Soyad: Eren Kılıc
- Aldığı Beğeni: 22 / 1
- Pilot Menüsü:
P4-P5 eğitiminde ve sonrasında basit akrobasi hareketleri çalışmaya izin verecek kanat önerisi?
Selam Emre bgd epic olur, şimdi epic 2 çıktı onu bilmiyorum ben normal epicle acro hareketlerini denedim keyifliydi termikli havada her kanat p4-p5 aldırır zaten
- elifsena
- Ad Soyad: Elif Sena Türüdü
- Aldığı Beğeni: 0 / 0
- Pilot Menüsü:
Akrobasiye yönelecek olsam BGD Epic Freestyle Acro yu tercih ederdim. Övgüsünü çokça duyduğum bir kanat.