Xc lig pilot sıralaması ve emeğe saygı

Yamacparaşütü ile ilgili genel konuları buraya yazabilirsiniz.

Moderatör: Moderatör Ekibi

Kullanıcı avatarı
yılmaz cansarı
Ad Soyad: yılmaz cansarı
:
Yarışma Pilotu 100+ Club
Aldığı Beğeni: 10 / 0
Pilot Menüsü: 

Mesaj #1 gönderen yılmaz cansarı » 9 ay 4 gün önce (05.01.2024, 09:27)

Öncelikle selamlar herkese bu platforma yeni katılan pilotlar sizlerde hoş geldiniz aramıza,son yıllarda özellikle yeni katılan pilotlar yaptıkları uçuş kaydı hatalı olduğunu bile bile yükleme yapıyorlar,bu şekilde yaparak xc lig pilot sıralamasını değiştiriyorsunuz yaptığınız yanlış bunun bilincinde değilseniz eğitmeninizden bilgi alabilirsiniz, emek veren pilotlara haksızlık etmeyin havada 10 saat uçmak okadar kolay değil bir gün 5 saat uçarsanız beni anlayacağınızı düşünüyorum,ayrıca bu platformu yöneten arkadaşlar bunları görmüyor? mu neden müdahale etmiyor? anlamış değilim . emeğe saygı diyorum.....

Son beğenen SkyCamper

Kullanıcı avatarı
PaRaDoX
Ad Soyad: Ali Yücer
:
Yönetici
Aldığı Beğeni: 40 / 1
Pilot Menüsü: 

Mesaj #2 gönderen PaRaDoX » 9 ay 2 gün önce (07.01.2024, 10:15)

Merhaba, bu platformu gönüllü yönetenler işinden ailesinden vakit ayırıp burada bu ortamın devam etmesini sağlayanlar hergün her dakika buraya bakamıyor çünkü taktir edersinizki hepimizin birer hayatı var. (Şu yazıyı yazarken bile ufak çocuğum kolumun tekinden çekiştiriyor.) Ona rağmen ben sürekli girip siteye yazılan reklamları temizlemekle, üye olan spam kullanıcıları temizlemekle haftalık ciddi bir zaman harcıyorum.

Haklısınız bu hatalı kayıtlar bazen gözden kaçıyor, geçen gün bilgilendirme için mesaj atılınca inceleyip hepsini temizledim.
Bu hatalı kayıtlar bilerek mi yapıyorlar yoksa .igc kayıt şeklinden dolayımı emin değilim. Yinede elimizden geldiğince ilgilenip burayı aktif tutmaya çalışacağız. Bu tarz durumlarda bize mesaj yazarak daha erken haberimiz olmasını sağlayabilirsiniz.

İlginiz için teşekkürler.

Son beğenen SkyCamper