P5'e kadar ilerlemek istiyorum Bunun tamamiyle kişiye ve verilen emeğe bağlı olduğunu biliyorum şu an p2 sertifikam var ve bu işi profesyonel olarak yapmayı planlıyorum. Burada tecrübeli kardeşlerimden ve abilerimden bana bir yol göstermelerini rica ediyorum.
1 Kasımdayız varsayıyorum 2-3 ay içerisinde maddi olarak rahatlamış bir duruma geleceğim ve yamaç paraşütüne geri dönmeyi planlıyorum.
Sorularım sırasıyla
1)Başlangıçta uçuş kanadı değil yer çalışması için kanat almak mantıklı mı? seti almam takriben 6-7 ay süreceği için bu süre zarfında en azından kendimi geliştirmeye devam edebilirim.
2)Kanat setini aldıktan sonra araç olmaması büyük bir problem yaratır mı? İzmirdeyim buradaki ekiplerle vs uçuşlara katılmayı planlıyorum. Kısa vadede ki hedefim p3 eğitimini bitirmek
3)1 sene içerisinde hedefim p3'ü bitirip tecrübe kazanmak ve bir sonraki sene p4-p5 eğitimlerini almak istiyorum. Sonrasında o anki şartlara göre tandem eğitimlerini alıp almamaya karar vereceğim.
Mesleğim gereği zamanımı kendime göre ayarlayabiliyorum bu sebeble hafta içi veya hafta sonu eğitimlere katılabileceğimi ve deneyim uçuşları yapabileceğimi düşünüyorum.
Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Bu işe gönül vermiş kişilerin tecrübeleri benim için önemli şimdiden değerli bilgiler paylaşanlara teşekkür ediyorum.
P2 eğitimini aldım ileri seviyeye geçmek için nasıl bir yol izlenmeli? (Bilginizi paylaşmaktan çekinmeyin :)
Moderatör: Moderatör Ekibi