Türkiye Yamaç Paraşütü Forumu - Ana Sayfa

Türkiye Yamaç Paraşütü Forumu
Site Menüsü
Kayıt OlKayıt Ol
Tüm Konular
Profilinizi DeğiştirinProfilimi Düzenle
ProfilimPilot Profilimi Düzenle
AramaArama
Pilot ListesiPilot Listesi
Yönetim KadromuzYönetim Kadromuz
Forum KurallarıForum Kuralları
  Kimler Online
Etkinlik TakvimiEtkinlik Takvimi
Video GalerisiVideo Galeri
Fotoğraf AlbümüFotoğraf Albümü
medals.phpPilot Rütbeleri
Ana SayfaAna Sayfa
XC Menüsü
  Türkiye GPS Kayıtları
  Uçuş Kaydı Gönder
  XC Sıralamaları
  Aktif Pilotlar
  Kalkış Pistleri
Giriş Yap
  Kullanıcı Adı:

Şifre:

Beni hatırla

[ Şifremi Unuttum ]
 [ Kayıt Ol ]

Kardeş Sitemiz
Kardes sitemiz Yahoo Havacılık Grubunu ziyaret etmeyi ve üye olmayı da unutmayın.
Uçuş Video Son 5

Tüm Videolar

Amasyada Şenlik  
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Türkiye Yamaç Paraşütü Forumu - Ana Sayfa -> Şenlikler,Organizasyonlar
Yazar Mesaj
ymcbayraktar

Adı Soyadı: Mehmet Bayraktar

Mesaj: #1   MesajTarih: 03.03.2007, 15:57    Mesaj konusu: Amasyada Şenlik Alıntıyla Cevap Ver

Amasya Valiliği 16-17 Haziranda Şehzadeler şehri Amasyada Yelken Kanat ve Yamaç Paraşütü şenliği Düzenliyor Ulasım Yemek Konaklam ve Transport un ücretsiz oldugu Şenliğin 150 kişilik kontenjanı var Temel Eğitimini tamamlamış orta ve İleri seviye Pilotların katılacağı şenliğe Tokat Gurubu olarak 4 kisi katilacagiz

2005 Haziraninda Amasyada yapilan etkinlikler Kardesim Cengiz'in Ozverili calısmalari ve Valiligin Destegiyle gayet Samimi ve zevkli olmustu ozellikle 19 mayıs gunu Stadyuma yapilan inislerde ogrenciler ve halkin tezahurati cok guzeldi; Parmotoruyla İstanbuldan Senlige Katilan İlhan Kardesimizde Senlige ayri bir heyecan katmisti Ayrica Amasya Sehir turu kral mezarlari Yesil irmak kenarindaki tarihi konakta yenilen yoresel yemeklerde senlige ayri bir lezzet katti.

Daha sonra Amasyaya 30-35 km civarinda uzakligi bulunan Dogan tepeden yapilan ucuslarda Sehir ustu ucus riski almak istemeyenler icin baska bir alternatif oldu

Her zaman Sehir ustu ucuslardan daha cok zevk almisimdir Asagida sizi izleyen binlerce kisinin uzerinden onlarin tezahuratlari altinda ucmak ve Yesil irmagi havadan gecmek cok zevkli ama bir o kadarda risklidir Amasya Stadyumuna inebilecek tercubedeki arkadaslarin ucumalari daha uygun olacaktır Cunki Amasya Y seklinde 3 vadinin kesistigi bir alan üzerine kurulmustur ve stadyum da bu Y seklindeki vadinin tam kesistigi yerdedir bu alana ögrenci ve yeni baslamis pilotlarin inmesi riskli olacaktir bu durumdaki arkadaslarla birlikte Dogan Tepeden ucuslar yapilabilir diye dusunuyorum

Sevgili kardesim Cengize Organizasyonda yardimci olmak icin elimden geleni yapmaya hazirim Zaten Amasyali Dostlarimizla bir araya gelerek ucuslar da yapiyoruz mesafe olarakta yakiniz ( 70 Km ) yani bir bakima ev sahibi sayiliriz simdiye kadar katıildigim en iyi senlikler arasında sayabilecegim Amasya senligini kacirmayin diyorum ustelik Yol da beles Wink)
davet edildiği şenliğe
Başa dön
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel mesaj gönder E-mail'i gönder
AKUHAVK-EMRE

Adı Soyadı: Emre Yıldırım

Mesaj: #2   MesajTarih: 09.04.2007, 18:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

http://www.youtube.com/watch?v=i5trtuZxN3A&mo...mp;search=

şenlikte kullanılacak tepe bu sanırım.
Başa dön
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Türkiye Yamaç Paraşütü Forumu - Ana Sayfa -> Şenlikler,Organizasyonlar Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Tasarım ve Yayınlanma Y-Tasarim.com