5 - 8 nisan arasında Antalya - KAŞ ta festival olacağı bilgisini aldım. bu haberle ilgili forumda hiç bir yazı göremedim doğruluğunu onaylıyacak birisi warmı ?? eğer doğruysa katılacak olan kulüpler , kuruluşlar, veya bireaysel sporcular kimler?? yazarsanız sevinirim. hepinizle görüşmek üzere...
selamlar,
daha oncede duyurdugumuz,
Kas'ta duzenlenecek olan ucus festivaline hepinizi bekliyoruz.
5-8 nisa tarihleri arasinda duzenlenecek festivalde kalkis pistine transport ucretsizdir.
cadirda kalmak isteyenler icin ucretsiz cadir kampi ayarlanmistir.
bunun disinda konaklamak icin pansiyon, otel vs. tercih edecek arkadaslara olabildigince yardimci olmaya calisacagiz.
Veysel Cigdem
nautilus (naturablue) paragliding
Kaş festivali konusunda Kaş'ta yaşayan ve trasfer yapan bir kaç firma tanıyorum. Yurt içi ve dışından
gelen misafirlerim olsun çevremdeki dostlarım için olsun içlerinden en memnun kaldığım kişinin detaylarını
aşağıda belirttim... Genel olarak bulunduğunuz yerden ( Ankara - Kaş - Ankara ) 4 günlük bir araç
kişi sayısına göre otubus - midibus kiralamak daha ucuz ve fonksiyonel olur AMA eğer araç bulamaz yada
fiyat yüksek gelir ise arkadaşın telefon numarası budur.
Ankara - Kaş- Ankara Transfer ; Mustafa Kolak 532 5056444
Bugün yeni pistten 2 uçuş yaptık, take off taki çalışmalar yol, kalkış pisti anlamında bizi son derece
mutlu etti. Umarım festivale gelecek arkadaşlarda beğenir.
perşembe günü saat 20.00'dan sonra kaş'da olucaz. o saatten sonra bize yardımcı olacak birileri var mı? bu arada çadır kampı tam olarak nerde ? yani yakınsa kendimiz de gidebiliriz..
ayrıca pansiyon fiyatları ne kadar?? duruma göre pansiyonda da kalabiliriz.
Tabi her saatte size yardımcı olacak arkadaşlar var Kaş'ta Perşembe günü İstanbul'a gidip Cumartesi sabah döneceğim ama
Kamp, pansiyon ve diğer konular için aşağıda belirtilen telefonlardan Veysel ve Uğur'la görüşebilirsin.
kalkış ve inişler hakkında kısa bir bilgi alabilirmiyiz?
başlangıç pilotları için ne derece uygundur?şenlik süresince beklenen meteoroloji koşulları nedir?
Adı Soyadı: Murat Cakmak Kayıt: 05 Mar 2007 Mesajlar: 51 Şehir: Antalya
Mesaj: #12Tarih: 04.04.2007, 14:18 Mesaj konusu: Kaş Festivali 5-8 Nisan 2007 ( Yeni Take Off )
( Kaş yeni take off ) Kalkış noktası 650 metre Türkiye geneldeki kalkış pistleri ile kıyaslandığında en geniş olanlardan biri denebilir, araç parkına, top landing'e, Kuzey rüzgarı hariç diğer yönlere kalkışa uygun bir pist. Hakim rüzgar Güney. Başlangıç pilotları türbülans sız havalarda güney rüzgarına son derece rahatlıkla kalka bilirler. Kalkış ve inişe ait fotoğrafları upload edeceğim ama daha ayrıntılı fotoğrafları rar dosyası ile istediğiniz email adresinize hemen gönderebilirim.
Festival yarın 5 Nisan Perşembe 2007 başlayıp, Pazar akşamı sona erecek ama kalıp uçmak isteyenler Kaş'ın yeni take off'un imkanlarından ve doğal güzelliklerinden yararlanabilirler tabii. İniş için 2 alan var. 1.si Kaş ana limanı tecrübeli pilotların inişine uygun. Diğeri Bucak Limanı yeterince uzun Kaş şehir merkeziinden Kalkan istikametine doğru Tekne Çekeklerinin bitiminden başlayıp 1.5-2 km uzunlukta bir liman yan yolu. Başlangıç pilotları için gayet uygun bir iniş alanı yani.
Ekte göreceğiniz fotoğraflardan da anlaşılacağı gibi şehir merkezinde oluşan termikler takeoff 'un solundaki bantta oluşuyor, genel olarakta 1000- 1.400 metre bulut tabanına yükselmek mümkün. Ayrıca Kalkan istikametine XC de ileri düzey pilotlar için söz konusu.
Şehir merkezinden 10-15 dk. uzaklıkta olması SIV ve başlangıç uçuşları için son derece ideal.
Metoeroloji hava koşulları konusunda benim kişisel olarak takip ettiğim site www.windfinder.com
Her konuda araya bilirisiniz, telefon numaram budur 532 212 0 9 8 7
Kaş yazın çok güzeldi.Umarım bu mevsimdede güzeldir.Festivaliniz hayırlı olsun.Kazasız,belasız gecer inşallah.
Biz yaza geleceğiz nasip olursa.Geçen yıl doyamadık.
Selamlar herkese,
valla pist mukemmel olmus.
uzun yillar kasta tandem pilotu olarak calistiktan sonra bu pistin suanki halini gormek taa almanyadan agzimin suyunu akitmaya yetti.bu arada muratcim resimler super olmus.ben malesef festivale gelemiyorum ama mayisin ilk haftasi gibi turkiyede yim insallah.oludenize gidicem ordanda mutlaka ugramaya calisicam kas a.benim goremeyipte senin gordugun butun arkadaslara selamlar.
slm arkadaşlar,cuma günü akşam üstü 4 veya 5 arkadaşımla beraber izmirden kaşa dogru yola çıkıyoruz.kaştan daha önce hiç uçuşum olmadı çok merak ediyorum.resimler gerçekten harika kaştan uçmak için sabırsızlanyorum.herkeze şimdiden kazasız belasız uçuşlar diliyorum